Laskimet edullisesti laskinten asiantuntijalta

Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen

Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen edullisesti Laskimet.netistä. Edulliset laskimet ja laskinneuvonta samaan hintaan laskinten asiantuntijalta.

Lisää koriin kplTuoteryhmä: Kirjat
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 55,90 €

Hinta sisältää arvonlisäveron.

Uusi Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen -kirja nyt meiltä edulliseen hintaan 55,90 euroa!

Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen -kirjan tiedot

Kustantaja: Tammertekniikka / AMK-Kustannus Oy
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2024
ISBN: 9789527394175

Oletko hakemassa ammattikorkeakouluun?

Oletko pyrkimässä ammattikorkeakouluun opiskelemaan esimerkiksi insinööriksi, sairaanhoitajaksi, rakennusmestariksi, tradenomiksi, kätilöksi tai sosionomiksi? Tarvitsetko apua pääsykokeeseen valmistautumisen? Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen on loistava itseopiskelupaketti juuri sinua varten kun valmistaudut ammattikorkeakoulun valintakokeisiin!

Uudistunut AMK-opiskelijavalinta

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalintaa uudistettiin merkittävästi vuosina 2019-2020. Uudistuksessa yhdistettiin eri alojen valintakokeet nykyiseksi AMK-valintakokeeksi.

Pääsyopas 2024 on itseopiskelupaketti AMK-valintakokeeseen

Tämä Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen -kirja on kattava valmennuspaketti AMK-valintakokeen päätöksentekotaitojen, englannin kielen, opetuskielen, matemaattisten taitojen osioon sekä matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon. Kirja sisältää siis kaikki valintakokeen tärkeimmät osa-alueet. Pääsyoppaaseen on koottu samojen kansien sisään kaikki oleellinen valintakokeessa tarvittava tieto, eikä sitä tarvitse etsiä useista eri teoksista.

Valintakokeessa suoritat päätöksentekotaitojen, englannin kielen, opetuskielen ja matemaattisten taitojen osion, mikäli haet tekniikan alan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan, luonnonvara-alan, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, merenkulun alan tai sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan koulutukseen.

Pyrkiessäsi tekniikan alan AMK-koulutukseen (esim. insinööri-, rakennusarkkitehti- tai rakennusmestarikoulutukseen), sinun täytyy osallistua myös valintakokeen matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon.

Teoria, esimerkit, harjoitukset ja harjoituskokeet

Pääsyopas 2024 ammattikorkeakoulutukseen -kirjassa on pääsykokeen eri osa-alueissa tarvittavia tietoja ja taitoja kertaavat teoriaosat ratkaistuine malliesimerkkeineen, harjoitustehtäviä vastauksineen sekä pääsykoetyyppisiä monivalintatehtäviä.

Osa tehtävistä on laadittu harjoituskokeiksi. Kirjan matemaattis-luonnontieteellinen osa sisältää vanhoja tekniikan alan valintakokeita ja niiden malliratkaisuja.

Uudet valintakokeet eivät ole enää julkisia. Tästä johtuen kirja ei sisällä syksyn 2019 jälkeen pidettyjä valintakokeita eikä niiden tehtäviä. Kirja sisältää kuitenkin paljon valintakoetehtävien tyyppisiä tehtäviä niiltä valintakokeen osa-alueilta, joita ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla ilmoitetaan, sekä sellaisilta osa-alueilta, jotka ovat kirjan tekijöiden mielestä tärkeitä ammattikorkeakouluopintojen kannalta.Löydät Laskimet.netin myös Facebookista ja Instagramista

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.