Laskimet edullisesti laskinten asiantuntijalta

MAOL-taulukot

MAOL-taulukot edullisesti Laskimet.netistä. Edulliset laskimet ja laskinneuvonta samaan hintaan laskinten asiantuntijalta.

Tuoteryhmä: Kirjat
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 32,90 €

Hinta sisältää arvonlisäveron.

MAOL-taulukot kirja nyt edullisesti hintaan 32,90 euroa!

MAOL-taulukot kirjan perustiedot

Tekijät:
Hiltula, Huuska, Järvinen, Konttinen, Mannila, Setälä, Sipilä ja Yli-Kokko
Isbn: 978-951-1-34438-4
Kustantaja: Otava
2. tarkistettu painos (2019)
Painettu 2021

MAOL-taulukot kirjan kuvaus

MAOL-taulukot kirja sisältää SI-järjestelmän perustiedot, runsaasti aineiden fysikaalisten ominaisuuksien taulukoita, tähtitiedettä, biokemian kaavoja ja yleistietoa luonnosta. Kirja soveltuu myös toisen asteen oppilaitosten käyttöön.

MAOL-taulukot on uudistunut. Sen tietoja on tarkistettu, päivitetty, täydennetty ja osaksi myös karsittu. Kukin oppiaine muodostaa edelleen oman kokonaisuutensa. MAOL-taulukoiden sisältö ylittää paikoin lukion oppimäärien rajat. Siksi kirja on käyttökelpoinen opiskelun apuväline myös lukion jälkeisissä jatko-opinnoissa.

MAOL-taulukot ylioppilaskirjoituksissa

MAOL-taulukot -kirjan osalta Ylioppilastutkintolautakunta on sallinut käytön ylioppilaskokeissa vuoden 2020 loppuun saakka. Sisällöltään sama MAOL-taulukoiden digitaalinen versio on kuitenkin käytettävissä ylioppilaskirjoitusten Abitti-koejärjestelmässä myös sen jälkeen.Löydät Laskimet.netin myös Facebookista ja Instagramista

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.