Laskimet edullisesti laskinten asiantuntijalta

Koulutilaukset

Oletko tilaamassa isomman erän laskimia tai laskinohjelmistoja koululle? Kysy meiltä edullinen tarjous. Tilatatessasi suuremman erän tuotteita voit saada hinnanalennuksia ja mahdollisesti muita rahanarvoisia etuja.

Lukiot ja ammattioppilaitokset

Oppivelvollisuusikä nousee 18 vuoteen elokuussa 2021 ja samalla toisen asteen opinnot tulevat oppilaille maksuttomiksi. Tämä koskee myös opiskeluvälineitä. Meidän kautta saatte hankittua kaikkien merkittävien laskinvalmistajien laskimet sekä Casion laskinohjelmistot (Casio ClassPad Manager) todella edulliseen hintaan. Jos olet tekemässä oppilaitoksen puolesta hankintoja lukioon tai ammattikoulutukseen, kysy tarjous meiltä! Uskomme pystyvämme tekemään teille muita paremman tarjouksen.

Kysy esimerkiksi tarjouksia näistä tuotteista

Laskimet ja ohjelmistot lukioon ja ammattikouluun. Tee tarjouspyyntö!

Yläkoulut

Yläkoulujen matematiikan opinnoissa tarvitaan laskinta. Mikäli olette hankkimassa koululle tai koulun oppilaiden yhteistilauksena laskimia, kysykää meiltä edullinen tarjous laskimista.

Kysy tarjouksia esimerkiksi näistä tuotteista

Edulliset funktiolaskimet / tieteislaskimet peruskouluun. Kysy tarjoustamme!

Tarjouspyynnön tekeminen

Voit tehdä tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen .

Kerro tarjouspyynnössä, mistä tuotteista olet kiinnostunut ja millaisia kappalemääriä olet aikeissa tilata. Kerro tarjouspyynnössä myös oppilaitos, jota edustat ja liitä mukan yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Lisätietoja koulutarjouksistamme voit kysyä myös puhelimitse numerosta 044-9867952.

Myymme tuotteita oppilaitoksille laskulla ja myös verkkolaskutus onnistuu.

Löydät Laskimet.netin myös Facebookista ja Instagramista

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.