Laskimet edullisesti laskinten asiantuntijalta

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen edullisesti Laskimet.netistä. Edulliset laskimet ja laskinneuvonta samaan hintaan laskinten asiantuntijalta.

Lisää koriin kplTuoteryhmä: Kirjat
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 45,90 € 29,90 €

Hinta sisältää arvonlisäveron.

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirja meiltä nyt edullisesti hintaan 29,90 euroa!

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirjan tiedot

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2022
ISBN: 978-952-7394-13-7

Lisätietoa Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirjasta

Oletko pyrkimässä opiskelemaan insinööriksi, sairaanhoitajaksi, rakennusmestariksi, tradenomiksi, kätilöksi tai sosionomiksi? Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen on tehty sinua varten kun valmistaudut ammattikorkeakoulun valintakokeisiin!

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta on uudistunut

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta uudistui voimakkaasti vuosina 2019-2020. Uudistuksessa yhdistettiin eri alojen valintakokeet AMK-valintakokeeksi.

Tämä Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirja on valmennuspaketti AMK-valintakokeen päätöksentekotaitojen, englannin kielen, opetuskielen, matemaattisten taitojen osioon sekä matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon. Sisältö kattaa siis tärkeimmät pääsykokeen osa-alueet.

Suoritat valintakokeessa päätöksentekotaitojen, englannin kielen, opetuskielen ja matemaattisten taitojen osion, mikäli haet tekniikan alan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan, luonnonvara-alan, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, merenkulun alan tai sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan koulutukseen.

Jos haet tekniikan alan hakukohteeseen, kuten insinööri-, rakennusarkkitehti- tai rakennusmestarikoulutukseen, sinun täytyy myös osallistua valintakokeen matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon.

Teoriaa, esimerkkejä ja monen tyyppisiä harjoituksia

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirjassa on pääsykokeen eri osa-alueissa tarvittavia taitoja kertaavat teoriaosat ratkaistuine malliesimerkkeineen, harjoitustehtäviä vastauksineen sekä pääsykoetyyppisiä monivalintatehtäviä.

Osa tehtävistä on ryhmitelty harjoituskokeiksi. Matemaattis-luonnontieteellisessä osassa on mukana vanhoja tekniikan alan valintakokeita ja niiden malliratkaisuja.

Uudet valintakokeet eivät ole enää julkisia, niinpä kirja ei sisällä syksyn 2019 jälkeen pidettyjä valintakokeita eikä niiden tehtäviä. Kirja sisältää kuitenkin paljon valintakoetehtävien tyyppisiä tehtäviä niiltä osa-alueilta, joita ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla ilmoitetaan, sekä sellaisilta osa-alueilta, joita kirjan tekijät näkevät tärkeiksi ammattikorkeakouluopintojen kannalta.

Pääsyopas 2022 ammattikorkekoulutukseen -kirjan sisältö

Pääsyopas 2022 ammattikorkeakoulutukseen -kirja koostuu viidestä eri osasta, jotka keskittyvät valintakokeen eri osioihin. Ennen ensimmäistä osaa käydään läpi yleistä tietoa valintakokeesta ja annetaan ohjeistusta kokeeseen osallistumiseen.Löydät Laskimet.netin myös Facebookista ja Instagramista

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.